Meteen naar de inhoud

Voetbal wedden: inzetten op Europese competities

voetbal-wedden-inzetten-op-europese-competities

Op voetbal wedden doen we niet alleen in eigen land, maar ook de internationale topcompetities. Ditmaal willen we het hebben over de Champions League en Europa League. Dit zijn de grote competities waar je bij uitstek op wilt gokken. Doorgaans zien we deze wedstrijd door de week live op de televisie, en dus heb jij alle kans om zowel pre-match als live geld in te zetten. Is het voor jou als speler makkelijker of juist moeilijker om op Europese toernooien te wedden

Europees op voetbal wedden

We kennen allemaal de CL- of EL-avondjes. Heerlijk in de bank hangen, en kijken naar clashes tussen de grootste clubs van het Europese continent. Bij Europese competities komen echter andere regels kijken dan bij een reguliere wedstrijd in de landelijke competitie. Je hebt te maken met veel geld en belangen, waardoor veel teams op een andere manier spelen. Meer behoudend, of juist met bravoure omdat ze niks te verliezen hebben. En dan heb je nog het verschil tussen de poulefase en de knock-outfase. Het is niet eenvoudig om wedstrijd op Europees niveau te voorspellen, ondanks dat je denkt alle teams goed te kennen. Teams zijn geneigd om minder aanvallend te spelen, en meer op de verdediging in te zetten. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Waar kan je wel op inzetten op een Europese voetbalavond, bijvoorbeeld in de fase knock-out?

1: Doelpunt voor het uitspelende team
Het uitspelende team zal 1 ding proberen: een uitdoelpunt scoren. Dit doelpunt telt namelijk dubbel, en dat geeft in de return een groter voordeel.

2: Gele en rode kaarten
De knock-outfase is alles of niets. Teams zijn bereid om all-in te gaan, en dan met name in de duels. Het perfecte ingrediënt voor veel kaarten.  

3: Weinig doelpunten in de eerste wedstrijd
De eerste wedstrijd in knock-out is altijd aftasten en zelden worden hier veel doelpunten gescoord. Een inzet op -1,5 of -2,5 doelpunten is daarom een interessante optie. 

4: Corners en ingooien
Een onorthodoxe manier van voetbal wedden, maar inzetten op het team met de meeste corners en ingooien is zelfs mogelijk. Het team dat de meeste corners gaat krijgen is vaak nog wel goed te voorspellen, aangezien dit het meest aanvallende team zal zijn. 

Facebook
Twitter
Pinterest