Meteen naar de inhoud

Voetbal Gokken: hoe begin ik?

pexels-public-domain-pictures-274385

Sta je op het punt om te starten met voetbal gokken? Welkom bij een grote groep spelers die je al voorgingen. Een spannend moment, zeker de eerste keer, want er staat geld op het spel. Hoe begin je met gokken? Allereerst heb je een eigen account nodig bij een online bookmaker. De bookmaker is een online organisatie die zorgt voor het aanbod van weddenschappen op vrijwel iedere denkbare professionele sportwedstrijd. Er zijn tientallen verschillende bookmakers, dus zorg dat je een goed platform kiest om je account aan te maken. Daarna begint het pas.

Op voetbal gokken met eigen geld 

Je hebt ongetwijfeld wel eens een vijfje ingezet met je vrienden of vader op de uitkomst van een wedstrijd, maar nog nooit op deze schaal. Gokken op voetbal bij een online bookmaker is van een speciaal niveau. Nu je jouw bookmaker hebt gevonden, is het zaak om een account te openen en geld te storten waarmee je gaat spelen. Bankroll management wordt een belangrijk onderdeel van je eventuele succes. Begin defensief, en zet niet direct te veel geld in op je eerste weddenschap. Het is belangrijk om alle typen weddenschappen te ontdekken, en erachter te komen waar jij je geluk gaat beproeven. Laat je eventueel informeren over alle mogelijke weddenschappen bij de bookmaker, want dat zijn er vaak meer dan 100 per wedstrijd.

Welke weddenschappen zijn geschikt voor beginners? 

Als beginnend gokker wil je ongetwijfeld weten welke weddenschap geschikt is om af te trappen. Er zijn een aantal basic weddenschappen die goed te doen zijn: de 1X2 weddenschap (thuis, gelijk of uit wint), both to score of double chance. Ook het aantal doelpunten dat in de wedstrijd gaat vallen is een prima weddenschap. Later kom je er ongetwijfeld achter welke weddenschappen er nog meer zijn, maar we raden je aan om rustig te beginnen.

Facebook
Twitter
Pinterest